Artikel Terkait

Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »
Penulisan markup di komentar
  • Untuk menulis huruf bold gunakan <strong></strong> atau <b></b>.
  • Untuk menulis huruf italic gunakan <em></em> atau <i></i>.
  • Untuk menulis huruf underline gunakan <u></u>.
  • Untuk menulis huruf strikethrought gunakan <strike></strike>.
  • Untuk menulis kode HTML gunakan <code></code> atau <pre></pre> atau <pre><code></code></pre>, dan silakan parse kode pada kotak parser di bawah ini.

Disqus
Tambahkan komentar Anda

3 ulasan

Salam tuan Musa. Saya nak tanya, berapa pokok bunga saya perlu tanam untuk satu sarang kelulut? Dan pokok apa yang mudah tanam dan senang berbunga? Tempat saya agak redup sebab penuh dengan pokok dusun. Mohon pendapat.

Terima kasih.

Balas

Semua pokok berbunga memerlukan matahari untuk mengeluarkan bunga. Kurang matahari kurang bunga. Dusun buahan-buahan juga sumber makanan yang baik bagi kelulut pada musim bunga. Pokok2 seperti rambutan, mempelam dll. Rumpai dipersekitaran juga disukai oleh kelulut. Mohon rujuk dalam blog dengan cari di bawah KATEGORI -- BUNGA... banyak senarai bunga bunga pilihan yang boleh ditanam..

Balas

Assalamualaikum Tuan Musa,
Saya adalah Guru Besar penggerak program PIBG Sekolah bagi menambahkan dana Tabung PIBG sekolah..saya telah 6 bulan menjalankan projek penternakan kelulut dan hasilnya amat membanggakan ahli jawatankuasa PIBG dan ibu bapa sekolah. Saya ingin mengadakan jalinan dengan pihak MARDI tetapi apakah langkah pertama yang perlu saya buat?

Balas