MARDI Membangunkan Aplikasi Android Manual Lebah Kelulut Untuk Penternak - Kelab Lebah Kelulut

MARDI Membangunkan Aplikasi Android Manual Lebah Kelulut Untuk Penternak

MARDI kini membangunkan aplikasi Android untuk petani mendapatkan maklumat terus daripada MARDI.

Anda boleh menginstall aplikasi tersebut di Google Playstore dengan mencari 'Manual Lebah Kelulut'. Aplikasi ini dibangunkan oleh MARDI Apps.

Aplikasi ini adalah adaptasi buku MARDI Manual Teknologi Penternakan Lebah Kelulut. Walaupun begitu, untuk rujukan lain, anda juga boleh merujuk senarai yang telah kami nyatakan di buku lebah kelulut.

Pendaftaran

Untuk berjaya mendaftar, sila pastikan anda telah mendaftar bermula dengan meletakkan profil gambar anda sehinggalah pengisian nombor telefon.

MARDI Membangunkan Aplikasi Android Manual Lebah Kelulut Untuk PenternakMARDI Membangunkan Aplikasi Android Manual Lebah Kelulut Untuk Penternak

MARDI Membangunkan Aplikasi Android Manual Lebah Kelulut Untuk Penternak

MARDI Membangunkan Aplikasi Android Manual Lebah Kelulut Untuk Penternak


Setakat ini aplikasi ini hanyalah untuk pengguna telefon pintar Android. Masih tiada berita sama ada MARDIapps akan mengeluarkannya di Apple Store.

Anda sudah mencuba aplikasi ini? Apa pandangan anda? Jom komen di bawah. Kami di KLK ingin mengetahui pendapat anda juga.

2 ulasan

  1. ���������� Alhamdulillah... Suara2 yg nengatakan MARDI lesu terbukti tidak benar.... Semoga mardi terus berinovasi mmbantu peternak mnambah pendapatan

    BalasPadam
  2. Peringkat kedua ialah dengan memastikan info dalam aplikasi hendaklah update dengan maklumat terkini.

    Tahniah MARDI.... tapi saya sayang tiada untuk iOS (iphone & ipad)...

    BalasPadam